banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Gazeteciler Birliğinden Egemen Bağış’a plaket
“Türk Yerel Medyası AB Yolunda” projesi 7. bölgesel bilgilendirme semineri için Şanlıurfa’ya gelen Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, açılış konuşmalarının ardından salon dışında gazetecilerin sorularını cevapladı.


Daha sonra Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ile ayaküstü kısa süre sohbet eden Bakan Egemen Bağış, Şanlıurfa medyasının çok güçlü olduğuna inandığını, özellikle “Genç İletişimciler Yarışması” konusunda kendilerine destek olunması ricasında bulunarak yarışmanın duyurulmasını istedi.


Daha önce de düzenledikleri yarışmayı ulusal hale getirdiklerini belirten Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, “Genç kardeşlerimizin iletişimle ilgili projeleriyle bu yarışmaya katılmalarını istiyoruz. Genç iletişimlerimiz eserlerinde kızgınlıklarını ve taleplerini projelerine yansıtsınlar. Bunu bir kardeşiniz olarak sizlerden rica ediyorum” diyerek “Genç İletişimciler Yarışması”nın mutlaka duyurulması ve genç kardeşlerimizin özendirilmesini istedi.


Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ise, üzerlerine düşen görevi severek ve ciddiyetle yerine getireceklerini belirterek, Bakan Egemen Bağış’a günün anısına Şanlıurfa Gazeteciler Birliği adına plaket verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.