banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Fevzi Demirkol, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

GAP Muhtarları Derneği binasına giden Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’u, Dernek Başkanı ve Yeşildirek Mahalle Muhtarı Ali Demir ve Haliliye İlçesine bağlı mahallelerin muhtarları karşıladı. Başkan Demirkol, mahalle muhtarlarının kendisine aktardığı sorun, talep ve önerileri not alıp iletilerin çözüme kavuşturulması için gerekeni yapacaklarını söyledi.
Başkan Fevzi Demirkol’un her konuda kendilerine yardımcı olduğunu ifade eden GAP Muhtarları Derneği Başkanı Ali Demir, “Sayın başkanımız derneğimizi ziyaret etti. Başkanımızla sohbet edip, istişarede bulunduk. Ufak, tefek sorunlarımız var onları ilettik. Sorunlarımızın çoğu zaten yapılmış durumda. Ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Fevzi Demirkol’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muhtarlarla geçmişten gelen bir dostluklarının olduğunu belirten Başkan Demirkol ise şunları söyledi:
“Haliliye Belediyesi olarak muhtarlarımızla yapmış olduğumuz hizmetleri ve yapacağımız hizmetlerimizi konuştuk. Sıcak muhabbetlerinden dolayı GAP Muhtarlar Derneğine mensup muhtarlarımıza ve ayrıca Dernek Başkanı Ali Demir’e teşekkür ediyorum. Haliliye Belediyesi olarak muhtarlarımızın, halkın devletle karşılaştığı ilk kurum olduğu bilincindeyiz. Muhtarlarımızın rahatının bizim rahatımız olduğunu, muhtarlarımızın huzurunun bizim huzurumuz olduğunu ve muhtarlarımızın yapmış olduğu hizmetlerle vatandaşlarımızın huzurlu olmasında bizi mutlu edeceğini hep birlikte istişarede ettik. İnşallah daha sonraki zamanlarda da yine birlikte olacağız. Yapmış olduğumuz çalışmaları yine değerlendireceğiz.”

Başkan Demirkol, muhtarlarla görüşmesinin ardından dernek binasından ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.