banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Ferhat Göçer'den 11 Nisan Konseri VİDEO

İlk olarak sahneye çıkan Cumali Özkaya, okuduğu Urfa türküleri ile hayranlarını mest etti.

 

Yaklaşık 40 dakika sahnede kalan Özkaya'ya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, plaket ve çiçek vererek sanat hayatında başarılar diledi.

 

Ardından sahneye çıkan Ferhat Göçer alanı dolduran Şanlıurfalılara eski ve yeni albümünden şarkılar seslendirdi.

Göçer'in okuduğu hareketli şarkılarla coşan Şanlıurfalılar doyasıya eğlendi.

 

Seyircinin muhteşem enerjisine hayran kalan Ferhat Göçer, cep telefonundan meydandaki coşkuyu çekerek sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü kutlayan Göçer, Şanlıurfalı olduğunu ve bundan daima iftihar ettiğini söyledi.

 

Belirli aralıklarla Şanlıurfa'ya ailesini ziyarete geldiğini anlatan Göçer, kentin son bir yılda çok değiştiğini ve bunda en büyük pay sahibinin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Celalettin Güvenç, olduğunu ifade etti.

 

Başkan Güvenç ise Ferhat Göçer'e sürpriz yaparak anne ve babasını sahneye çıkarttı. Göçer, ailesine teşekkür eden Başkan Güvenç, onlara çiçek ve plaket takdim etti.

VİDEO

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.