banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Ferdi Tayfurdan sürpriz karar

Ferdi Tayfur, 36 yıllık nikahlı eşi Zeliha Turan Bayburta Kalan ömrümü seninle geçirmek istiyorum diyerek geri döndü.

Vatan gazetesinden Özlem Ülkünün haberine göre Ferdi Tayfurun, uğruna Necla Nazır (54) ile 30 yıllık beraberliğini bitirdiği Habibe Ümyanı Demirle de ayrıldığı ortaya çıktı.

Tayfurun bu ayrılık kararını Mayıs ayında geçirdiği rahatsızlığın ardından aldığı öğrenildi. Günlerce müşahade altında tutulan ve yüzünün sol kısmına felç inen Tayfurun, yaşadığı bu olaydan sonra Habibe Ümyani Demire(39) olan davranışları da değişti. İlk olarak Tarabyada Demirle birlikte oturduğu evden taşınarak hemen yan tarafta ofis olarak kullandığı villaya yerleşen Tayfurun oğlu Ferdi Tahaya karşı ilgisi de azaldı.

Tayfur, iddialara göre bu dönemde 36 yıllık nikahlı eşi Zeliha Turan Bayburtla (62) sık sık görüşmeye başladı. Bu süreçte Habibe Ümyani Demirle bütün irtibatını kesti ve ilk eşine Bundan sonra ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum dedi. Bu teklifine de olumlu yanıt aldı.

Zeliha Turan Bayburt cephesinden edinilen bilgiye göre çift, ofis olarak kullanılan villada birlikte yaşamaya başladı. Tayfur, yan yana villalarda oturan Habibe Ümyani Demir ile Zeliha Turan Bayburt arasında herhangi bir gerginlik olmasın diye de tedbiri elden bırakmadı. Kendi villasının bahçesinin içinde güvenliği sağlaması için bir yakınını görevlendirdi. Oğlu Tahayı uzun zamandır ihmal eden Ferdi Tayfurun, 20 yıllık hayat arkadaşı Demirin zorunlu ihtiyaçları için hiçbir yardımda bulunmadığı da öne sürüldü.

BENİ AZAD ET DEMİŞTİ

Ferdi Tayfur yaptığı bir röportajda Zeliha Hanımdan ne zaman boşanacaksınız sorusuna Eh, artık söylemenin zamanı geldi. Hatta bu röportaj vesilesiyle rica edelim, diyelim ki Artık beni Allah rızası için azlet Zeliha Hanım. Hatta siz ona şöyle deyin; Siz çok iyi bir insansınız. İyi olmasaydınız Ferdi Bey zaten sizinle olmazdı. Çok güzel çocuklar yetiştirdiniz. Ama artık Ferdi Beyi bir azat edin yahu.. demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.