banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Tatlı Sert programında Müge Anlı yaptı yapacağını,Fatma Karacığa cinayetinde flaş gelime!

Şanlıurfa ’nın Siverek İlçesinde, kayıp olarak aranan 8 aylık hamile, 31 yaşındaki Fatma Karacığa tarlada başı ezilerek öldürülmüş olarak bulunmuş. cinayetin kimi işlediği konusunda çalışmalar başlatılmıştı. Flaş gelime Müge Anlı'nın programında yaşandı. Müge Anlı İle Tatlı Sert programında Fatma Karaciğa'yı kim öldürdü sorusunun cevabı aranırken bir şok yaşandı. stüdyodaki güvenlik güçleri müdahale etti ve Müge Anlı da reklama girdi.

Müge Anlı, Fatma Karaciğa cinayetini çözmeye çalışıyor. Cinayetle ilgili ailesinin şüphelendiği Metin Karaciğa canlı yayına çıktı. Cinayetle ilgili önemli veriler elde ettiklerini belirten Müge Anlı bunu ilerleyen zamanlarda açıklayacağını bildirdi....


OLAYIN GEÇMİŞİ
Siverek İlçesi Şirinkuyu Mahallesi’nde oturan, 6 çocuk babası Hüseyin Karacığa ile 3 yıl önce evlenen Fatma Karacığa, 8 Mart günü aniden ortadan kayboldu. 8 aylık hamile olan Fatma Karacığa’dan haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Ancak polis ekiplerinin de yaptığı arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Bu akşam saatlerinde ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Çeltik Mahallesi’ndeki bir fıstık tarlasında kadın cesedi görenler, durumu jandarmaya bildirdi.
İhbar üzerine tarlaya giden ekiplerin yaptığı incelemede, vücudunda darp izleri bulunan kadının, kafası ezilerek vahşice öldürüldüğü saptandı. Yapılan araştırmada, cesedin, kayıp olarak aranan Fatma Karacığa’ya ait olduğu tespit edildi.
İncelemenin ardından Fatma Karacığa’nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Siverek Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Jandarmanın çağrısı üzerine hastaneye gelen Karacığa ailesi fertleri de cesedin Fatma Karacığa’ya ait olduğunu teşhis etti.
Karacığa’nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, jandarma cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

29 Mart 2016:
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına canlı yayına bağlanan Ahmet Baldemir, Metin'in o gün araç kiraladığını, arabayı kendisinin verdiğini öne sürdü.
Metin ise bu iddiaları reddetti. Ahmet Baldemir ise bunu görenler olduğunu da belirtti. Konuşmaların ardından acılı eş Hüseyin Karacığa cinayet zanlısı olarak oğlu Metin'den şüphelendiğini söyledi.
Oğlunun Müge Anlı, Metin'in çelişkili açıklamaları üzerine peş peşe sorular sordu. Kendisine kendisine iftiralar atıldığını söyledi. İftira atanlara cezasını verdikten sonra cezaevine girmeye hazır olduğunu söyledi. Baba Hüseyin Karaciğa bu sırada oğluna tepki gösterdi.
Oğlu Metin, "Sen bir yumrukluk adamsın" dedi. Müge Anlı "Sen de başkasına göre bir yumrukluk adamsın" dedi. Hüseyin Karaciğa, "Herkes yalan mı söylüyor?" dedi. Metin, "O kişileri getireceğim buraya. Kendimi temize çıkaracağım. Onlar ifadeyi yanlış verirse sen buradan çıkmayacaksın. Buradan çıkarsan belanı bulursun" dedi. Bu sırada olaya stüdyodaki güvenlik güçleri müdahale etti ve Müge Anlı da reklama girdi...

METİN ASKER KAÇAĞI ÇIKTI
Reklamın ardından konuşan Müge Anlı, "Bahçelievler Polis merkezinden polisler geldi. Yayın ihbar kabul edildi. Metin'in asker kaçacağı olması sebebiyle Metin'i aldılar. İlk önce asker kaçacağı muamelesi var. Yapılan tehditler için de işlemlerin yapılması bekleniyor" dedi. Baba ise yaptığı konuşmada, Metin'in kendisini sürekli olarak tehdit ettiğini belirterek, "Benim hayat arkadaşımı öldüren budur. Sıkışınca öldürür. Herkesi tarayacıağım öldüreceğim diyor. Devlet bana sahip çıksın" dedi.
Tarafsız Bölge

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.