banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Faruk Çelik'in Kardeşine Tutuklama Kararı

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı dün hakkında yakalama emri çıkartılmasının ardından bu sabah Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.

Bursaspor’un hesaplarında usulsüzlük yapıldığı ve zimmet iddialarıyla başlatılan soruşturmada dün bazı kişiler gözaltına alınmış, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile Bursaspor’un eski yöneticilerinden olan Şanlıurfa milletvekili Devlet Bakanı Faruk Çelik’in kardeşi Osman Çelik hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı bu sabah Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Yazıcı’nın geldiğini haber alan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da emiyete geldi.
İşadamı ve eski milletvekili olan İbrahim Yazıcı’nın, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Cnntürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.