banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

FAKIBABA VAN'DA KURU FASULYE DAĞITACAK
Van’daki depremzedelere günde 5 bin tas sıcak çorba ve 5 bin bardak sıcak çay ikramıyla yaklaşık iki haftadır yardımda bulunan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, şimdi de Vanlı depremzedelere kuru fasulye pilav yardımı için kolları sıvadı.
Şanlıurfa Valiliği ile birlikte  "Van Üşümesin Şimdi Yardım Zamanı" kampanyası çerçevesinde toplanan yardımların Van’a ulaştırmak üzere depremzedelerin çadırlarına misafir olan  Fakıbaba ve yardımcıları Mustafa Aydın, Habip Arslan, belediyenin çorba evinde incelemelerde bulundu.
Vali Celalettin Güvenç ve 40 kişilik heyetle Van’da kurduğu çorba evinde kendi elleriyle ve Vali Celaletin Güvençle birlikte depremzedelere çorba dağıtan Fakıbaba, daha geniş bir yer bulmaları durumunda çadır kentlerde yaşayanlara kuru fasulye ve pilav ikramına başlayacaklarını söyledi.

ONLARIN ACISINI YÜREKTEN PAYLAŞIYORUM

Fakıbaba,Van Valisi Münir Karaloğlu Şanlıurfa Valisi Celallettin Güvenç ile birlikte  kazanların başına geçerek, depremzedelere çorba ve ekmek dağıtımında yaptığı açıklamada ^”Ortalama 4 ile 5 bin Vanlı hemşerimize sıcak çorba ve çay verebiliyoruz.Ancak daha geniş bir yer bulduğumuzda  şuanda onların planını yapıyoruz.Akşamları de pilav ile kuru fasulye vermeyi düşünüyoruz.Sadece tek tip.Akşam kuru fasulye ve pilav, sabah çorba ve çay.Çünkü Van demek urfa demek. Urfa demek Van demektir. Yani hiçbir farkımız yok.Hepsi benim arkadaşlarım, benim kardeşlerim. Hepsi benim canlarım.Onlara büyük geçmiş olsun diyorum.Onların acısı yürekten paylaşıyorum.İnşallah Allah bize böyle bir acı göstermez.bunu çok kısa zamanda başlatmak istiyoruz. Yarın Urfa’ya gider gitmez arkadaşlarımla bir toplantı yapacam.Burada göreceksiniz inşallah geniş bir çadırda bundan sonra kuru fasulye ve pilavda dağıtıcağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.