banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Eurovision'a yahudi asıllı Can Bonomo'nun gitmesine tepkiler
Altaylı bugünkü köşesinde “TRT'ye bravo” başlığı altında şu ifadelere yerverdi: “TRT'ye helal olsun. Sonunda Eurovision Şarkı Yarışması'na gönderilmesi gerektiği gibi birini yolluyorlar. Yıllardır Eurovision'a gidecek şarkıcımızın, memleketin en iyi şarkıcısı olması gerektiği gibi yanlış bir algı yaratıldı.

Kazık kadar adamlar veya kadınlar, meslek hayatının zirvesindeki şarkıcılar Eurovision'a yollandı. Her ülke bizim yöntemimizi belirleyecek olsaydı, her yıl Eurovision'u İngiltere kazanırdı. Düşünsenize Rod Stewart gelecek, Amy Winehouse gelecek… Daha kimler kimler gelecek. Ama bizim gibi düşünmüyor, oraya genç sanatçıları yolluyordu. Zaten ABBA dışında Eurovision kazanıp da başı göğe eren olmadı bugüne kadar. TRT bu kez iyi bir şey yaptı. Kimin aklına geldiyse helal olsun.”

SANATÇILAR; BONOMO AMATÖR SANATÇIDIR
Sanatçı Kıraç konuk olduğu radyo programında TRT’den kendisine Eurovision’a gitmesi için teklif geldiğini ancak teklifi kabul etmediğini söyledi. 
Kıraç, Eurovision’un amatör bir şarkı yarışması olduğunu belirterek, Can Bonomo için ‘müziğini algılayamadım’ değerlendirmesi yaparak şunları söyledi “TRT’yi bu seçiminden dolayı kutluyorum, çünkü olması gerektiği gibi amatör bir ismi seçtiler’ dedi.

Kıraç yeni albümü “Derindekiler” ile bugün Best FM’de “Arzu’nun İnleyen Nağmeleri” programına canlı yayın konuğu oldu.

TRT’DEN GELEN TEKLİFİ REDDETTİM

Kıraç programda, son günlerde çok konuşulan Eurovizyon ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Kıraç; “Ben yıllardır, Eurovizyon’un bir amatör müzik yarışması olduğunu söylerim.

Bu söylediğim çok tepki alsa da ben yıllardır bu görüşteyim ve bu görüşüme paralel olarak da TRT’den gelen teklifi reddettim” dedi.

“AMATÖR SANATÇI SEÇTİLER”

Arzu Çağlan’ın Can Bonomo’yu nasıl buluyorsun sorusuna ise; “Gerçekten tanımıyorum, olumlu ya da olumsuz eleştirmek istemiyorum, müziğini algılayamadım.” dedi ve “TRT’yi bu seçiminden dolayı kutluyorum, çünkü olması gerektiği gibi amatör bir isim seçtiler.
Habervaktim / haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.