banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Esmersoy, reklamdan en çok kazanan ünlü oldu

Spor spikerliğini bırakıp şov dünyasına yönelen Burcu Esmersoy son dönemde en çok reklam kampanyası çeken ünlü isimlerden biri oldu

 

Geçen aylarda önce 300 bin dolarlık teklifi reddeden Emina Sandal’ın yerine bir pizza markasının reklam yüzü, ardından bir petrol firmasının marka elçisi olan Esmersoy, son olarak da Uğur Yücel ve Nurgül Yeşilçay ile bir online TV platformu reklamında kamera karşısına geçmişti. Açılıştan açılışa koşturan Esmersoy şimdi de Vakıfbank’ın reklam yüzü oldu.

 

Esmersoy’dan önce aynı reklam filmi için firmanın logosu sarı olduğu için 2 sarışın oyuncuya teklif götürüldüğü öğrenildi. Bunlardan biri Canlı Para yarışmasıyla son dönemde dikkatleri üzerine çeken Engin Altan Düzyatan, diğeri Muhteşem Yüzyıl?ın Pargalı İbrahim’i Okan Yalabıktı. Yalabık 500 bin, Düzyatan 600 bin TL talebinde bulundu. Banka bunun üzerine diğer isimlere göre ücretini düşük tutan Esmersoy da karar kıldı. Esmersoy 200 bin TLye bankanın önümüzdeki günlerde çekilecek olan 3 reklam filminde rol alacak. Televizyon gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.