banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Eşi; Müslüm Gürses'in eşyalarını Urfa'ya göndereceğim

Müslüm Gürses'in 30 yıllık eşi Muhterem Nur, eşinin ölümünün ardından yaşadıklarını Kanaltürk'teki 2. Sayfa programında anlattı.

Gürses’in mezarını her gün ziyaret ettiğini söyleyen Nur, “Öldüğüne inanamıyorum. Sanki konserde, turnede. Bir anda çıkıp gelecekmiş gibi” dedi.

 

Eşinin bazı eşyalarını Darülaceze’ye verdiğini de söyleyen Muhterem Nur “Kıyafetlerinin bir bölümünü Darülaceze'ye göndermiştim. 'Bunlar çok eski' diye postaladılar. Halbuki eski değildi. Çünkü Müslüm titiz ve temiz bir adamdı. Ben de o eşyaları memleketi Şanlıurfa'ya göndereceğim" dedi.

Gürses’in geride çok büyük bir miras bırakmadığını da belirten Nur, “Fazla para kazanan biri değildi ki. Parada pulda gözü yoktu. Ama bana yetecek kadar para var. Keşke yaşasaydı da tek kuruş paramız olmasaydı. Birlikte gecekonduda otursaydık."

SON SÖZLERİ: BENİ EVE GÖTÜR

Muhterem Nur, programda Müslüm Gürses’le son konuşmasını da anlattı: "Yılbaşından 2 gün sonraydı. Ellerimi tuttu. 'Beni eve götür' dedi. Son konuşmamızdı. Eşimin elleri ve ayakları çok güzeldi. Onları tuttum ve odadan çıktım"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.