banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Erdoğan, Ceylanpınar'da bir vatandaşa çok kızdı VİDEO

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Viranşehir ilçesindeki toplu açılışların ardından helikopterle geldiği Ceylanpınar TİGEM Tesisleri'nde Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfamilletvekilleri Abdulkerim Gök, Seyit Eyüboğlu, Kasım Gülpınar ve Mehmet Akyürek ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Daha sonra vatandaşlara hitap eden Başbakan Erdoğan konuşmasının sonunda Ceylanpınar'daki Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne alınacak 135 işçinin müjdesini vereceği esnada kalabalık arasında atılan sloganlara çok kızdı.

"ORDAN PROVOKE ETME"

Atılan sloganları ilk önce çok iyi anlamayan Başbakan konuşmasına devam etti. Bu aradaCeylanpınarlı bir vatandaşın Başbakan Erdoğan'ın sözlerini tekrar kesmesi, Erdoğan'ı daha çok kızdırdı. Başbakan Erdoğan, slogan atan vatandaşa 'oradan provoke etme, bunu belirlyecek olan ilgili bakanlığımızdır. Burada Başbakan konuşuyor, Başbakan ne diyorsa odur. Ceylanpınar'dan alınacak diyoruz, sen oradan başka bir şey diyorsun. Bunun müjdesini veriyorum ve bu bir kelamı rüşvet değildir. Bunları ben sevmem, Tayyip Erdoğan'ın karakterinde bu yoktur. Ben şu anda bir seçim atmosferi içinde burada değilim. Bize oy verin ondan dolayı size şu kadar personel verelim gibibir şey yok. O geçmişteydi, bunu başkaları yapar ama benim Ak Parti iktidarım yapmadı ve yapmayacaktır.' fırça attı.

Ceylanpınar TİGEM'de personel alınacağı müjdesini veren Başbakan Erdoğan buraya alınacak olan 135 kişinin İŞ-KUR'A müracaat etmek suretiyle alınacağını ifade etti.

Ceylanpınar'da bulunan TİGEM çiftliğinin sadece Ceylanpınarlılara değil tüm Türkiye'ye ait olduğunun altını çizen Başbakan Erdoğan, asla bölücülük yapmayacaklarını, birleştiriciolacaklarını dile getirdi.

İşte o görüntüler:

Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da Ceylanpınar'a geldi.

Kaynak: Ömer Süt / Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.