banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Emniyettin bayram Tedbirleri tamam!

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Mehmet Likoğlu'nun kutlama mesajını içeren yazılı açıklamada birlik be beraberlik mesajı verdi.

işte yazılı olarak yapılan o açıklamanın tam metni:

Saygıdeğer Şanlıurfalılar;
Yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın en üst seviyeye çıktığı, birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların barış ve kardeşliğe yerini bıraktığı bayramlarımızdan birisi olan Kurban Bayramını kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Vatandaşlarımızın huzur içerisinde bayramlarını geçirebilmeleri için; Bayram süresince alışveriş merkezleri, otogar gibi muhtemel yoğunluğun beklendiği yerlerde meydana gelebilecek kapkaç, hırsızlık, yankesicilik vb. suçların önlenmesi için sivil ve resmi motorize ve yaya devriye sayıları arttırılmış, mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için mezarlıklar ve çevresinde,  ayrıca Şanlıurfa Belediyesinin belirlemiş olduğu hayvan satış ve kesim yerlerinde sivil ve resmi devriyeler görevlendirilmiştir.

Tüm Şanlıurfalı vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, bayramın tüm insanlığa sevgi, kardeşlik, huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.