banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

DİLBERAY, TÜRKÜ VE LATİF DOĞAN URFAYA GELİYOR
Rota müzik ve Hayalim Organizasyonun Muhteşem Organizasyonuyla Şanlıurfalılarla buluşacak olan Dilberay, Türkü ve Latif Doğan İçin Konuşan,  Rota Müzik sahibi Mehmet Emin Yeşil Yaptığı Açıklamada;  “Şanlıurfa’ya getirmek için çok uğraştığımız sanatçılarımız sağ olsunlar bizleri kırmayarak urfamız’da imza günü düzenlemeyi kabul ettiler bu bizler için ve Şanlıurfa için büyük bir mutluluktur. Biz rota müzik olarak yarın burada iş yerimizde saat 15:30’da sanatçılarımızla birlikte bir imza günü düzenlemeyi düşündük ve Şanlıurfalı halkımızla buluşturmak istedik” dedi.

Hayalim Organizasyon Adına İse Konuşma Yapan Metin Doğan; “Şanlıurfa İçin Bugüne kadar dev organizasyonlara imza attık birçok açılış imza günü ve düğün törenlerine yaptığımız çalışmalarla göz doldurduk,  Yarın Şanlıurfada bir ilki gerçekleştirerek Türkiye ye kendilerini mal etmiş Türkiye’nin çok sevdiği sanatçılarımız Dilberay, Türkü ve latif Doğan’ı bir arada Şanlıurfa’ya davet ederek bir ilk i gerçekleştirdiğimize inanıyorum, inanıyorum ki yarın Rota Müzik’te saat 15:30 da yapacağımız imza gününe tüm Şanlıurfalı hemşerilerimiz ellerinden geleni yaparak gerekli ilgiyi göstereceklerdir.” Dedi.

Düzenlenecek olan imza töreni yarın saat: 15:30’da Bahçelievler 9. sokak’ta bulunan rota Müzik’te düzenlenecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.