banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Coşkun Sabah, Anılar şarkısını Işın Karacaya vermeme nedenini açıkladı: Kaç kere havalimanında karşılaştık,selam bile vermedi. Benim gözümde o, saygısız biri

Coşkun Sabah, Anılar şarkısını Işın Karacaya vermeme nedenini açıkladı: Kaç kere havalimanında karşılaştık, selam bile vermedi. Benim gözümde o, saygısız biri!

KARACA NEZAKET YOKSUNU
Arabesk kavga! Işın Karaca, yeni çıkaracağı arabesk albüm için Coşkun Sabahın kapısını çalıp Anılar şarkısını istedi. Hayır yanıtını alan Karaca şaşkın. Coşkun Sabah ise şarkısını vermemesinin haklı bir nedeni olduğunu söyledi: Yeni jenerasyondan tek beklentim var; biz büyüklerine bir merhaba demeleri. Ama Işın Hanım ne yazık ki, bu nezaketten yoksun biri!

YÜZÜNÜ ÇEVİRDİ, BAKMADI!
Sabah, Karacayla ilgili gözlemlerini şöyle sıraladı: Kendisiyle havalimanınında kaç kere karşılaştık, her defasında kafasını çevirip beni görmezden geldi. Kendisini iyi tanımam ama bazı davranışlar, insanların karakterleri hakkında bilgi verir. Benim gözümde Işın Hanım son derece saygısız ve agresif biri. Şarkımı vermem!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.