banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Cannesde Jüri büyük ödülünü alan Bir Zamanlar Anadoluda filminin oyuncularından Yılmaz Erdoğanın Cannes macerası izleyenleri gülme krizine soktu!

Cannes Film Festivalinde Jüri büyük ödülünü alan Bir Zamanlar Anadoluda
filminin oyuncuları NTVde Can Dündarın konuğu oldu. Oyunculardan Yılmaz Erdoğan, Taner Birsel, Muhammed Uzuner ve filmin yapımcısı Zeynep Özbaturun katıldığı yayında ödül heyecanı ve törende yaşananlar anlatıldı. 

Yılmaz Erdoğan, filmin festivalin son galası olarak son gün gösterilmesinin dezavantaj olduğunu söyledi. Altın Palmiyeyi kazanabileceğini kaydeden Erdoğan Nuri Bilgenin filmleri izlendikten sonra içerde de devam eden genleşen bir yapıya sahip. Eğer jüri filmi festivalin başlarında izleseydi daha fazla etkilenebilirdi dedi.

Nuri Bilge Ceylanın yönetmenlik tarzına övgüler yağdıran Erdoğan, ünlü yönetmeni kuyumcu olarak tanımladı. Nuri Bilge için Çok güzel arayan, hiç ilk bulduğunda tatmin olmayan, sonuna kadar zorlayan bir yönetmen diyen Erdoğan bunun kendi yönetmenliğinde de katkıları olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.