banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Birecik’te Şefkat Çemberi

Düzenlenen etkinliği Şanlıurfa Birecik İlçe Kaymakamı Sayın Fehmi Sinan Niyazi, Şanlıurfa Milletvekili Sayın Yahya Akman, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Şen, Birecik Belediye Başkanı Sayın Faruk Pınarbaşı, Daire Amirleri, Siyasi Parti teşkilatı ve öğrenciler katıldılar.

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Şen; başta İlçe Kaymakamı Sayın Fehmi Sinan Niyazi’ye böyle bir proje için teşekkür ettiğini, bu projenin Şanlıurfa ve İlçelerinde bir ilk olduğunu ifade ederek bu projede emeği geçenlere başarılar diledi.

Şanlıurfa Milletvekili Sayın Yahya Akman yaptığı konuşmada; Benim sizden ricam şu “Anne veya babanızın Allahın takdiri veya kendi arzusu ile sizin yanınızdan ayrılmış olmalarını bir eksiklik olarak görmüyorum. Biz devlet büyükleri olarak size el uzatacağız, daha iyi imkanlarda eğitim görmeniz için çalışacağız ama esas işi siz yapacaksınız, önce bu eksikliğinizi motivasyon olarak kabul edeceksiniz. Benim madem annem yok, madem babam yok, benim daha çok çalışmam lazım. Annesi, babası, imkanları, evi ve arabası olan biri günde iki saat çalışıyorsa ben dört saat ders çalışmalıyım dediğiniz zaman sizin bu memlekette gelemeyeceğiniz bir nokta yoktur. Bizde size bu imkanları hazırlayacağız.” Diyerek önümüzdeki hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Şanlıurfa Birecik İlçe Kaymakamı Sayın Fehmi Sinan Niyazi; öncelikle programımıza iştiraklerinden dolayı Şanlıurfa Milletvekili Sayın Yahya Akman’a teşekkür ederek konuşmasına başladı. “Devletimizden aile şefkati görerek geleceğe hazırlanmalarında ilgilendirilmeleri çok önemli sizler daima, her zaman çocuklarımız arasında ilk akla gelen ve geleceğine yatırım yapılması gerektiğine bütün kalbimizle inandığımız evlatlarımızsınız. Bu projede emeği geçenler sayesinde sizlere anne ve baba rolü oynama şansını elde ettik. İlkini başlattığımız bu faaliyetlerin Şanlıurfanın Birecik ilçesi gibi gelişmeye çok müsait önü alabildiğine açık bir ilçenin mütevazi faaliyeti olarak fakat ilk olması ile tarihe not düşen ifadenin olduğunu göreceksiniz” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Program son olarak sanatçı kişiliği ile gönüllerde yer edinmiş olan Bilal Göregen’in vermiş olduğu konser ile son buldu.

Anahtar Kelimeler:
BirecikŞefkat Çemberi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.