banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Bir Urfalı olarak Şanlıurfa'ya kaldırsaydınız ya...


İbrahim Tatlıses, çok sevdiği İzmir'de yaşamak ve İstanbul'la bağlarını tamamen koparmak için Seyrantepe'deki şirketinin merkezini satışa çıkardı
15 MİLYON DOLAR
İki yıldır İzmir'de yaşayan İbrahim Tatlıses'ten yeni kararlar. Sanatçı, çok sevdiği İzmir'de yaşamak ve İstanbul'la bağlarını tamamen koparmak istiyor. Tatlıses, bu amaçla Seyrantepe'deki şirketinin merkezini satışa çıkardı. Ünlü türkücü, bina için 15 milyon dolar istiyor.

LOKANTASINI TAŞIYACAK
Tatlıses, buradan gelecek parayla İzmir'de otel açıp turizm işine geri dönmek istiyor. Sanatçı, aynı binada bulunan Tatlıses Kebap'ı da başka bir yere taşıma kararı aldı. Sanatçı, diğer yandan yeni albümünü bitirmek üzere olduğunu ve yakında çıkaracağını açıkladı.
(Sabah)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mirdesoglu Müslüm 6 yıl önce

Yazıklar olsun imparator demek boşuna senin için okadar göz yaşı döktük bundan sonra da İzmirliler senin içinde ağlasın bide sana sahip çıksın görelimmmm

Avatar
urfalı 6 yıl önce

urfalılar, urfaya yatırım yapmalı. memleketi unutmamalı