banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Bilgi İşlem Çalışanlarından Örnek Davranış


Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi öksüz ve yetim çocuklarla bir araya gelen Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinin bilgi işlem çalışanları Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Yurttaki kardeşlerini unutmadı. Aldıkları hediyeler karşısında yüzleri gülen çocuklar, en çok da bayramlıklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Bayramı yeni elbiselerle karşılayacak olmanın heyecanını yaşayan çocuklar, Bilgi işlem sorumlusu Mehmet Türkdili'ne teşekkür etti.


Çocuk Yuvası Müdürlüğünde bulunan Öksüz ve yetim çocukların yaklaşan bayramını kutlayan Bilgi İşlem Sorumlusu Mehmet Türkdili, "İdrak edeceğimiz Kurban Bayramınızı şimdiden kutluyorum. Cenab-ı Allah her sene bu zamanlara sağlık ve sıhhatle çıkmayı nasip etsin. Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesinin bilgi işlem çalışanlarına teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bizler sizlerle bir araya geldik. Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Bilgi işlem çalışanlarının yapmış olduğu çalışma neticesinde bugün onların yüreğine temas edildi. Bu duyarlılıktan dolayı emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.'' Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.