banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

BELEDİYE GÜNDE 100 BİN YOLCU TAŞIYOR

Açıklamada, çok az sayı ile toplu taşımaya başlayan belediyenin kısa sürede araç filosu sayısını 170 çıkarttığı da dile getirildi.
Belediye toplu taşıma sistemini halkın çok sevdiğinin aktarıldığı açıklamada yolcuların daha konforlu seyahat etmelerinin sağlandığın altı çizildi. Belediyenin toplu taşıma aracını kullanan Şanlıurfalılara teşekkür eden BELSAN, akıllı bilet sisteminin her geçen gün daha büyüyüp geliştiğine yer verildi.
Yolcuların toplu taşıma sisteminin iyileşmesi için 444 23 26 nolu çağrı merkezine şikâyetlerinin bildirmelerini de isteyen BELSAN, Urfa Kartta yaptıkları kampanyalara toplu taşıma otobüsleri ile herkesin birer özel otomobili gibi hizmet vermeye başladıklarını duyurdu. Urfa kartlarına, öğrencilerin 35, sivillerin de 45 lira dolum yaptırmaları durumunda toplu taşımaya bir ay sınırsız binme imkânı sağlayan BELSan’a teşekkür yağıyor. BELSAN, vatandaşlardan aldığı olumlu tepkiler arasında “Kendimizi sanki özel otomobilimiz varmış gibi hissediyoruz. Çünkü bir ay içerisinde belediyenin toplu taşıma araçlarına sayısız kez biniyoruz. En yakın yere bile yürüyerek gitmek yerine belediyenin otobüslerini kullanıyoruz. Bu da bizim işimizi kolaylaştırıyor.”ifadelerini kullananların sayısı çok fazla.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.