banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Bayramlaşmada Şanlıurfaspor sürprizi

Şanlıurfa Valiliğinin düzenlemiş olduğu resmi Bayram kutlamasına Şanlıurfaspor damgasını vurdu. Kurban Bayramının 2. gününde Valilğin düzenlediği bayramlaşma merasimi her kesimden Şanlıurfalıları bir araya getirdi.

Bilindiği gibi Şanlıurfaspor yönetimi ile Çelik ve bürokratlar arasında yaşanan "protokol krizinden" sonra ilk kez bayramda bir araya geldiler.

Şanlıurfa'da bir ilk gerçekleşti. İlkkez Valilik dışında resmi olarak bayram kutlaması yapıldı. Hacı Bekir Sofrasında gerçekleşen bayramlaşma törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milletvekilleri, Vali Celalettin Güvenç, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba, TSO Başkanı Sabri Ertekin katıldı. Şanlıurfa'da bulunan çok sayıda , Belediye Başkanları, siyasi partiler,STK Başkanları ile kalabalık vatandaş topluluğu Bayramlaşmaya katıldılar.

 

Bayramlaşma törenine ise katılan Şanlıurfaspor kafilesi damgasını vurdu. Kulüp Başkanı ve bazı yöneticiler ile Teknik direktör Bahri Kaya Bakan Çelik, Vali ve Milletvekilleir ile bayramlaştılar. valilik tarafından gönderilen bayramlaşma davetine iştirak eden Şanlıurfaspor Başkanı Bakan Çelik ile bayramlaştılar.

Urfastar.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.