banner2
Öne Çıkanlar kayıkhane ural faruk bayrak Google Floor Plans Gaziantep Milletvekili Ali Şahin

Başkan Demirkol, Sırrın Mahallesinde Esnafla Buluştu

Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olup, taleplerini yerinde dinleyen Başkan Fevzi Demirkol, bu kapsamda Sırrın Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı İbrahim Kara tarafından karşılanan Başkan Demirkol, ilk olarak mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaları inceledikten sonra mahallede bulunan işyerlerini ziyaret eden Başkan Demirkol, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldik. Vatandaşlarla Haliliye Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, vatandaşların taleplerini de not alarak, ilgili müdürlüklere talimat verdi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, “Sabahın erken saatlerinde Sırrın Mahallemizi ziyaret ettik. Mahallemizde yapmış olduğumuz çalışmaların sonucunu muhtarımızla birlikte gördük. Sırrın Mahallemizde yeni yerleşim alanı olan Köylükent bölgesinde yollarımız tamamlanmıştır. Sırrın Mahallesinin eski yerleşim alanındaki deforme olmuş yollarımızda sil baştan yeniden yaptık. Sırrın Mahallemizde yapacağımız yeni yol kalmamıştır. Ayrıca, Park Bahçeler Müdürlüğümüz dere kenarındaki parklarımızda hem yenileme, hem bakım çalışmalarını devam ettirmektedir. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz de, tertemiz Haliliye hedefimiz doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Sırrın Mahalle Muhtarımız Sayın İbrahim Kara, bugünkü gezimizde bize refakat etti. Kendisine teşekkür ederim. Bu tip ziyaretlerimiz, göreve geldiğimiz bu tarafa devam etmiştir ve devam edecektir” diye konuştu.

Mahalle Muhtarı İbrahim Kara da, Başkan Fevzi Demirkol’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Sırrın Mahallemizde, Köylükent ve Gürcütepesi bölgelerimizde Haliliye Belediyesine ait tüm yolları belediyemiz tamamladı. Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Demirkol, açıklamaların ardından mahalleden ayrıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.