banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Başak ve Badıllı ailesinin mutlu günü

Şehitlik çamlık düğün sarayına yaklaşık 2000 davetli katıldı. Nikah merasiminde nikah şahitliğini Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İş adamı İlyas Badıllı ve Hüseyin Belit nikah şahitliğini yaptılar.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç burada yaptığı kısa açıklamada; “Öncelikle iki kardeşimizi kutluyorum Allah utandırmasın ve hayırlı evlatlar versin kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Şehitlik çamlık düğün sarayında davetli misafirlerden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç,Ak Parti il Başkanı Yusuf Eğilmez,Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya,İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz,Ak Parti Suruç Belediye Başkan Aday Adayı Celal Yıldız,İş Adamı Mehmet Çavuş,Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve İş Adamı Cemal Yıldız,İş Adamı Mustafa Atlıhan,Kuyumcular Odası Başkanı İbrahim Halil Demirkol,Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan,Özel idare il Genel Sekreteri Uğur büyükhatipoğlu,Ak Parti Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir ve çok sayıda siyasetçi ve bürokrasi,iş dünyası düğüne katılanlar arasındaydı.

Şanlıurfa Eski Ak Parti Milletvekili Ramazan Başak ise yaptığı açıklamada; “Burada bu güzel atmosferde dostlarımı görmek benim için gurur verici başta sayın valim Celalettin güvenç’e ve ak parti il başkanım Yusuf eğilmez’e ve burada bizleri yalnız bırakmayan akrabalarıma ve dostlarıma çok teşekkür ediyorum ve canımdan çok sevdiğim kardeşim Kadir Başak ve Pervin Badıllıya bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.