banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Bakan Günay Harranlıları Fırçaladı VİDEO

Dün Mozaik Müzesi Temel atma töreni için Şanlıurfa'ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın, bugün Bakan Faruk Çelik ile çıktığı Harran turunda çevredeki çöpleri görünce sinirlendi.

harranlılara, neden temizliğie dikkat etmediklerini soran Günay, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in "temizlik imandandır" hadisini hatırlattı.


Çeşitli inceleme ve açılışlara katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Harran’da incelemelerde bulunarak bir dizi açılış gerçekleştirdi.
İlk olarak Harran Kaymakamlığı tarafından Karacadağ Kalkınma Ajansı destekli Sosyal tesisin açılışını gerçekleştiren bakanlar, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Akyürek, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve bazı yetkililerle birlikte kurdele kesti. Yapılan tesisi oldukça beğenen bakanlar emeği geçenlere teşekkür ederek, Hz. Yakup Kuyusu ve çevresinde yapılan düzenlemeleri görmek üzere açılışını yaptıkları sosyal tesisten ayrıldılar.
Hz. Yakub Kuyusunda yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan bakanlar ve Vali Güvenç, aşırı sıcağa rağmen uzun süre alanı gezdiler. Yapılan incelemelerin ardından açıklama yapan Vali Celalettin Güvenç, Harran’a Kültür ve Turizm Bakanının ayrı bir önem verdiğini belirterek burasıyla ilgili yaptıkları çalışmalarda önemli mesafe kaydettiklerini dile getirdi. Bu noktaya gelmelerinde Bakan Günay’ın her daim verdiği desteğin yapılan işlerin önemli ayağını oluşturduğunu belirten Vali Güvenç, başta ısrarlı takipçiğinden dolayı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e olmak üzere amirinden işçisine emeği geçen herkese teşekkür etti.
Açılışlara Bakanlar Faruk Çelik, Ertuğrul Günay ve Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra Ak Parti milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Akyürek, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Harran Kaymakamı Serkan Keçeli, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, kurum amirleri ve yetkililer katıldı.
Harran’da düzenlenen programın ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç beraberindeki heyetle Akçakale’de kurulan AFAD Süleymanşah Konaklama tesislerini incelemek üzere buradan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.