banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Bakan Çelik, Tatlıses’in doğduğu mağarayı ziyaret etti VİDEO

Bakan Faruk Çelik, Vali Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Belediye Başkanı A. Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İlçe Belediye Başkanları, çok sayıda STK başkanları ile Tatlıses’in doğduğu mağarayı ziyaret etti.

 

BAKAN ÇELİK TATLISES'İ DOĞDUĞU MAĞARADAN TELEFONLA ARADI

 

Bakan Çelik beraberinde ile birlikte Hızmalı Köprü Mahallesi'nden geçerek Karayoun Deresi ve çevresinin peyzaj çalışmalarını içeren projenin temelini attı. Bakan Çelik daha sonra temel atma törenine yakın bir noktada bulunan Şanlıurfalı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in dünyaya geldiği evde bulunan mağarayı ziyaret etti. Çelik, burada gazetecilerin sorularını cevaplayarak; “Böyle bir yerden gelip Türkiye’ye kendini kabul ettirecek bir sanatçı olmak kolay değil. Demek ki çok çalışmış. Tabi bir buna baktığımızda 60 yıl önceki Şanlıurfa ile bugünkü Şanlıurfa’nın farkı ortaya çıkıyor” dedi.

 

Çelik mağarayı dolaştığı sırada cep telefonu ile türkücü Tatlıses'i aradı ve doğduğu mağaranın belediye tarafından koruma altına alınıp, aslına uygun şekilde restore edileceğini söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.