banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Avşar'dan Fatih Altaylı'ya sert yanıt

Katıldığı televizyon programında 49. Altın Portakal Film Festivali'nde jüri başkanlığı yapan Hülya Avşar'a yönelik ağır ifadeler kullanan gazeteci Fatih Altaylı'ya Avşar kızından yanıt gecikmedi.

'Hülya o işi beceremedi ' diyen Altaylı, "Hülya Avşar jüri başkanı olduğu için eleştirildi. Biz de dedik ki, kafası çalışıyor, Hülya Avşar iyi bir seçim. Ben oraya uyum sağlayacağını düşündüm. Fakat yapamadı." demişti.

Avşar'ın ensesti konu alan filme yönelik tavrını eleştiren Altaylı, "Bu filmi savcılığa şikayet edeceğini, yasaklatacağını söyledi. Sen jüri başkanısın. Orada herkesi yanıltıp, farklı bir tavır alacakken son derece basit, sıradan, son derece tabirimi bağışlasınlar kenar mahalle tavrı aldı. Bunu Hülya Avşar'a yakışan bir tavır olarak görmedim. Onu yerleştirdikleri pozisyonu ve kendisini daha aşağı itti" diyerek eleştirilerini sürdürmüştü.

Avşar kızının Altaylı'ya cevabı gecikmedi. Acunn.com'daki köşesinde çok sert bir yazı kaleme alan Hülya Avşar, Fatih Altaylı'ya bir de öneride bulundu...

İşte Hülya Avşar'ın o yazısı...

Çocuk Fantazisi!

Filmi görmeden yorum yapanlara hayretler içindeyim.

Babasını grup sex yaparken seyreden, kendisini annesinin yerine koyup babasının sarhoşluğunu fırsat bilip babasına blow-job yaptığını anlatan, bakkal amcasına sex oyunları yapan, banyodan çıkıp üstünde havluyla babasının karşısına geçip bunu her akşam yapacak mısın diye soran, henüz on-onbir yaşındaki bir çocuğun bu tür sahnelerde oynatılmasına karşıyım.

Diyelim ki çocuk çektiği filmden habersiz, montaj harikası bir film! Peki bu çocuk bu filmi seyrettiğinde ne hissedecek?

Psikologların cevabına göre, evet çocuk fantazileri bir gerçekmiş. Tabii ki bunu anladım; ama şunu bilin ki, filmin meydana çıkış şekli çok önemli! Ben iddaa ediyorum ki, diyelimki yine oyuncu çocuğun yaşlarında bir iki çocuk seyretti! İnanıyorum ki ya özenecekler ya da denemek isteyecekler. Bu durumda filmi görmeden bana muhafazakar diyorlarsa evet muhafazakarım!

Dipnot:

Sevgili Fatih Altaylı, filmi önce görün. Eğer siz bu filmi kızınıza seyrettirirseniz herkesten özür dileyeceğim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.