banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Hastaneler



Ülkemizde, bebek ölüm oranlarını azaltmak amacıyla bebeklerin yaşamın ilk 6 ayı boyunca sadece anne sütü ile beslenmelerini sağlamak ve doğum yapılan bütün hastanelerin Bebek Dostu Hastane olmalarının sağlanması hedefine yönelik Bebek Dostu Altın İl Programı kapsamında anne sütünün faydalarına halkın dikkatini çekmek ve gündem oluşturmak amacıyla il merkezinin çeşitli bölgelerinde ilk 6 ay sadece anne sütü kullanımı konulu bilboard reklamları yayınlanmıştır.

17-18.11.2012 tarihinde saat 12:00 ile 17:00 arasında Urfa City AVM’de standlar açılarak,halkı bilinçlendirmek ve Anne sütüne teşvik amacıyla çalışmalar yapılacaktır.Anne sütünün önemine dikkat çekmek amacıyla oyuncak balonlar dağıtılacaktır ve animasyon gösterileri sergilenecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.