banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AK Partiden Suriyeli bebeklere mama yardımı

Bebek mamalarını Gönüllü Kuruluşlar Suriye Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem’e tutanakla teslim eden İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Emin Demirkol; “AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığımızca düzenlenen Suriye’ye Yardım Kampanyasında teşkilat olarak toplanan 0-6 ay bebek mamalarını Suriye’ye götürülmek üzere Gönüllü Kuruluşlar Suriye Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem’e tutanakla teslim ettik. Bilindiği gibi Suriye’de yaşanan iç karışıklıktan dolayı çocuklar ve kadınlar çok mağdur oluyorlar. Bebekler için bir nebze olsun yardımda bulunmak için teşkilat olarak kendi aramızda bebek maması kampanyası düzenledik ve Osman Gerem beye teslim ettik. İnşallah komşumuzdaki bu ateş kısa zamanda söner, Suriyeli bebeklerde  daha sağlıklı bir yaşam ortamına kavuşurlar” dedi.

 

AK Parti İl Başkanlığının anlamlı bir kampanya düzenlediklerini belirten Gönüllü Kuruluşlar Suriye Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem; “Bu yardımları Suriyeli bebeklere en kısa zamanda güvenli bir şekilde ulaştıracağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.