banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

AK Partiden Muradiye ve Sancaktar Mahallelerinde iftar

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nusret Urmak ve beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Aydın, Gençlik Kollarından Cumali Aytekin, Kadın Kollarından Hatice Sülü ile birlikte Muradiye Mahallesinde daha önceden belirledikleri bir evde ev halkı ile iftar açtılar.

 

Sancaktar Mahallesinde ise İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uğurlu ile beraberinde Gençlik Kollarından Ahmet Naci Boztepe ve Kadın Kollarından Fethiye Özçiçek’ten oluşan ekip belirtilen evde hane halkı ile birlikte iftarlarını açtılar.

 

AK Parti İl Başkanlığı Ramazan Tertip Komisyonu tarafından yapılan programlarla her gün farklı semtlerde iftar programları olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez “Günde ortalama beş ekip oluşturularak farklı semtlerde önceden belirtilen bir evde iftar açıyoruz. Ramazan ayında durmak yok, dinlenmek yok diyerek daha sıkı çalışıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.