banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Ziyaretlerde Bulundu. ile anlaştı Sulama Birlikleri Kasımpaşa

AK Gençlikten Üniversitelilere kayıt kolaylığı

Harran Üniversitesine 2012-2013 eğitim öğretim yılı için kayıt yaptırmaya gelen öğrencilere otogarda kurdukları stand ile yardımcı olduklarını belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “Gençlik Kollarımız Üniversite Birimi olarak M. Cem Beyaz, Ahmet Şaban, İbrahim Yılmaz ve Orhan Gazi Kaya’dan oluşan ekiple Şanlıurfa otogarında ÜNİAK ŞANLIURFA (Üniversite AK Gençliği) standını kurarak dışarıdan gelen öğrenci kardeşlerimize yardımcı oluyoruz. Bir çoğu Şanlıurfa’ya ilk kez geliyor. Buradan aldığımız öğrenci kardeşlerimizi Harran Üniversitesine ulaştırıyoruz. Üniversite ve Yurt yerleşkelerini tanıtıyoruz. Kayıt işlemleri bittikten sonra tekrar otogardan şehirlerine uğurluyoruz” dedi.

 

Üniversiteye kayıt için gelen öğrenciler ise AK Gençliğin uygulamasından dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ederek; “İlk kez geldiğimiz Şanlıurfa’ya otogardan alınarak tekrar otogara kadar yardımcı olan AK Partili gençlere çok teşekkür ediyoruz” dediler

www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.