banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AK Gençlik Turnuvasında Viranşehir Şampiyon VİDEO

Karaköprü Belediyesi Spor Tesislerinde düzenlenen AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanlığı İlçe Gençlik Kolları futbol turnuvası final kupa maçına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç Dr. Zeynep Karahan Uslu, Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ; “ Yaklaşık 1 yıl önce 10 ilçemiz ve Karaköprü dahil olmak üzere futbol turnuvamıza başladık. Birlik ve beraberlik içerisinde geçen turnuvaya maçına katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.


BAKAN ÇELİK; “AK PARTİ OLARAK BİZLER GENÇLİĞE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Final kupa maçında konuşan maçına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; “Gençlik gelecek demek geleceğimiz olan sizleri sağlıklı işler ile uğraşması sporla uğraşması eğitimli olması çok önem arz ediyor. AK Parti olarak bizler gençliğe çok önem veriyoruz, her düzeydeki gençliğin sağlıklı yetişmesi konusunda birçok maddi manevi desteklerimizi sürdürüyoruz. Ama özellikle spor konusuna gelince sporda altyapıyı güçlendirerek sizlere mahallenizde sizlere semtinizde spor imkanları ile spor alt yapısı ile buluşturmak içinde yoğun bir gayret içersindeyiz. Şuanda içinde bulunduğumuz bu saha Karaköprü Belediyemizin kısa süre içersinde sizlerin hizmetine sunduğu güzel bir futbol sahasıdır bunları yaygınlaştıracağız bunları çoğaltacağız ve bütün Şanlıurfa’lı gençlerimiz bu imkânlardan yararlanacaklar yanlış işlerle değil doğru işlerle meşgul olacaklarıdır ve gençlik yıllarını güzel geçirmelerini sağlayacağız” dedi.


Futbol turnuvasında finale kalan AK Parti Suruç ve Viranşehir Gençlik Kollarının centilmence oynan maçı Viranşehir Gençlik Kolları 1-0 yenerek aldı. Bakan Faruk Çelik ve beraberindekiler her iki takımın futbolcularına verilen madalyaların ardından maçı kazanan Viranşehir Gençlik Kollarına kupayı Bakan Faruk Çelik verdi.


SPOR BAKANI SUAT KILIǒTAN SÜPRİZ

Törenin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bakan Faruk Çelik’i telefonla arayarak Karaköprü’de oynanan final kupa maçına katılan AK Gençlere sürpriz yaptı. Telefonda konuşan Bakan Kılıç; “Gençler Faruk abi sporu seven sporcunun dostu olan bir abimizdir. O yüzden Faruk abiyi hemen omuzlayın” dedi. Bakan Faruk Çelik, “gençler sizi Şanlıurfa’ya bekliyor Suat bey haberiniz olsun” deyince Spor Bakanı Kılıç’ “en kısa sürede inşallah geleceğim” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.