banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Acun küçük kızını uyardı!
Acun Ilıcalı’nın, “Yetenek Sizsiniz” yarışmasında bu hafta kızları Yasemin ile Leyla da yarıştı. Hülya Avşar, Sergen Yalçın’la yetenek avına çıkan Ilıcalı’nın önce küçük kızı Yasemin, arkadaşı Ela’yla sahneye çıktı.

Dans yeteneklerini sergilemeden önce kızı ve arkadaşına “Büyüyünce ne olacaksın?” diye soran Ilıcalı, her ikisinden de “Anne olacağım” yanıtını aldı. Ardından “Kaç kardeşsiniz?” diye soran Ilıcalı’ya kızı Yasemin, “İki” yanıtını verdi. Bunun üzerine Ilıcalı “Ama senin bir kardeşin daha varmış, burada öyle yazıyor. Diğer kız kardeşinin adı ne?” diye sordu. Yasemin de “Banu” cevabını verdi. Bunun üzerine Ilıcalı, “Unutma da” diyerek ilk evliliğinden olan kızı Banu’yu unutmaması için kızını uyardı.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.