banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

6 yıldır maaşına dokunmayan bakan
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan , "Geçmişte çok zor okumuş biri olarak -söylememem lazım ama madem oldu söyleyeyim- ben 6 yıldır milletvekili maaşımın tek kuruşuna elimi sürmedim. Benim maaşımın tamamı bursa gider" dedi.
İngiltere 'nin başkenti Londra'da gazetecilerle bira raya gelen Bakan Çağlayan, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Çağlayan, memleketi Muş'ta liseyi bitiren bir gencin, Ankara'da, İstanbul'da liseyi bitiren bir gençle üniversite sınavında "çatır çatır" yarışabildiğini ifade etti.
Muş'a gittiğinde her yıl 150-200 gencin kendisinden burs konusunda yardım istediğini anlatan Çağlayan, "Bu konuda kendilerine destek veriyorum ve bunu da büyük bir keyifle yapıyorum. Geçmişte çok zor okumuş biri olarak -söylememem lazım ama madem oldu söyleyeyim- ben 6 yıldır milletvekili maaşımın tek kuruşuna elimi sürmedim. Benim maaşımın tamamı bursa gider" bilgisini verdi.
www.samanyoluhaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.