banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Milletvekili Gaziantep

11 Nisan kutlamalarına Kent Tiyatrosundan tepki
Şanlıurfa Belediyesi 10-11 Nisan tarihlerinde Urfa'nın kurtuluşu münasebeti ile bazı etkinlikler düzenledi. Bu etkinlikler kapsamında konserler, müzikalller, halk oyunları gösterileri düzenlendi. Bir çok STK, Sanatçı, Çeşitli Kurluşların takip ettiği ve yapılan aksaklıklara farklı tepkiler gösterdiği etkinlikler için Şanlıurfa Kent Tiyatrosundan da sert bir demeç geldi.

Yapılan açıklamada: "Geçen gün kutlanan 11 Nisan Urfa'nın Kurtuluşu etkinliklerini izledik ve dinledik, ileride yapılacak çalışmaların daha doğru yapılması adına gözlemlerimizi paylaşmak istiyoruz. Çünkü gözümüzden kaçmayan bir kaç ciddi problem vardı. Bunların başında gündüz ve akşamki her iki konserinde 45 dakika geç başlaması, canlı pereformans dinlemek için toplanan halka 1 saate yakın banttan müzik dinletilmesi, gündüzki konser alanının güneşin altında olması bunun sonucunda halkın duvar diplerine gölgelere sığınması, gelen misafirlerde olumsuz etki yaptı. Ümit ediyoruz ki bundan sonraki belediye programları zamanında başlayıp zamanında biter.
Dünya çapında sese sahip olan ve aynı zamanda Şanlıurfa Kent Tiyatrosunda fahri sanatçımız olan olan Sn. Münevver ÖZDEMİR'e bu etkinliklerde yer verilmemesi büyük hayal kırıklığına uğrattı bizleri.

Ulusal Devlet kanalında ve sosyal medyada yaptığı haklı açıklamasını destekliyoruz. Münevver Hanım'ın bu 11 Nisan etkinliklerinde görev alması gerektiğini düşünüyoruz. 1999 yılından bu yana faaliyet gösteren Şanlıurfa Kent Tiyatrosu, tiyatro ve müzik ekibi olarak verilecek bu sorumlulukları tüm sanatçı kadrosu ile üstlenebilecek kapasiteye sahiptir." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.