banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Zamane Çocuklara görgü kuralları Anlatıldı


Çağlayan okullarının her hafta yaptığı etkinliklerden biri olan öğrenci ve velileri bilgilendirme seminerlerinden Okulda Görgü ve Nezaket Kuralları semineri sınıf öğretmenlerinden Çağlar KÜPELİ tarafından 3. Sınıf öğrencilerine verildi.
Seminerde serviste, kantinde, yemekhanede, sınıf içi ve genel kurallar çerçevesinde nelere dikkat edilmesi gerektiği belirtildi. Öğrencilerin aktif bir şekilde seminere  iştirak ettikleri ve eğlenerek öğrendikleri gözlendi.
3-C sınıfı öğrencilerinden Miray Ayaz, “Biz bu okulda okumaktan çok mutluyuz. Çünkü her zaman etkinliklerle yaptığımız dersler daha kalıcı hale gelmektedir.” dedi. 3-B sınıfı öğrencilerinden Ecenur Mutlu, “Okulda her isteyen istediğini yaparsa kargaşa olur, bu gibi seminerlerle nasıl davranmamız gerektiğini bir kez daha işlemiş olduk.” dedi. 3 A sınıfından Ahmet Halıcı “Zamane çocukları deyip geçmeyin. Bizler okulda büyük insanlara verilen değer kadar değerli olduğumuzu bize verilen emek, kıymet ve seminerlerden anlıyoruz. Bunun için tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.     
Okul müdürü Mustafa Üsküplü, “Eğitim bir süreçtir. Bu süreci en iyi şekilde tamamlamak bizlerin görevidir. Bu süreçte emeğini esirgemeyen başta semineri veren Çağlar Küpeli bey olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.