banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Yunus Emre İMKB Avrupa’da


Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajans’ın teşvik ve finanse ettiği COMENIUS / Çok Taraflı Okul Ortaklığı kapsamında yer alan ve konusu ‘’GLOBAL POVERTY AND US” (Küresel Fakirlik ve Biz) adlı uluslararası projesi 2012 yılında birçok proje içinden sıyrılarak kabul edildi. Comenius Programı; okullar ve öğretmen yetiştiren kurumlar arasında uluslararası işbirliği ve değişimi teşvik ederek okulların idaresine güzel çalışmaların ve yeniliklerin uluslararası boyutta yaygınlaştırmasını destekliyor. Ayrıca eğitimde dışlanma ve okulda başarısızlıkla mücadelede, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin entegrasyonu ve eğitimin bütün sektörlerinde fırsat eşitliğini teşvik eden yöntemlerle bunları geliştiriyor.
21 Eylül 2012 Cuma günü Ulusal Ajans tarafından düzenlenen hazırlık toplantısına Okul Müdürü M.Adnan İKBAL ve İngilizce Öğretmeni Yakup CEYLAN katılmıştır. Yunus Emre İMKB Ortaokulu program çerçevesince İtalya, Portekiz, Polonya, Lituanya ve Romanya’ya ziyaretler gerçekleştirecek ve bu ülkelerin öğretmen ve öğrencileri de ilimize gelecek, Yunus Emre İMKB Ortaokulu’ndaki eğitim ve öğretim faaliyetlerine katılacaklar.
Yunus Emre İMKB Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri 2009-2011 yılları arasında da, Comenius Projesi kapsamında çeşitli Avrupa ülkelerine (Finlandiya, Polonya, Almanya ve İtalya) ziyarette bulunmuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.