banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

YSG heyecanı sona erdi VİDEO
YGS’ye giren öğrenciler sınav salonlarında aileleri ise dışarıda ter döktü. Türkiye genelinde gerçekleştirilen Yüksek Öğretime Giriş Sınavında 1 milyon 837 bin öğrenci ter döktü. Sınav saatinin gelmesi ile birlikte veliler öğrencilerini okullarda beklemeye başladı. Öğrenciler sınavda ter dökerken veliler ise okul dışında ter döktü. Kimi aileler öğrencilerini beklerken Kur’an okudu. Beklemekten sıkılan bazı veliler ise güzel havayı da fırsat bilerek okul bahçesinde uyudu.

Yapılan sınavın ardından sınavı değerlendiren öğrenciler Türkçe sorularının uzun paragraflardan oluştuğunun altını çizdiler.

Sınavın genel itibari ile zor olduğunu anlatan öğrenciler en çok Türkçe ve matematik sorularında takıldıklarını ifade ettiler.
Kaynak Kanalurfa.com


 

 

 

 


Haberin Videosu:


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.