banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

YÖK Başkanı Çetinsaya, Vali Güvenç'i ziyaret etti

Vali Güvenç tarafından Valilik girişinde karşılanan Çetinsaya, ziyareti dolayısıyla Valilik şeref defterini imzaladı. Vali Güvenç’in makamında süren görüşmede Vali Güvenç, Üniversitelerarası Kurul Toplantısının Şanlıurfa’da yapılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. “Bu toplantı, ne kadar değerli bir üniversite kadromuz olduğunu ortaya çıkardı” diyen Vali Güvenç, “bu toplantı ilin tanıtımı, tarihi güzelliklerin sergilenmesi ve potansiyelimizin ulusal alanda gündeme gelmesi adına son derece önemlidir” dedi.

Çetinsaya ise yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da bulunmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. Sürekli İstanbul ve Ankara dışında da kurul toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten Çetinsaya, “Üniversitelerarası kurul başkanlığını bu yıl yürütecek olan Rektör İbrahim Halil Mutlu’nun toplantı için bizi Şanlıurfa’ya davet etmesi mutluluk vericidir” dedi.

Çetinsaya ziyaretinin ardından Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde düzenlenen toplantıya katılmak üzere Valilikten ayrıldı. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’i ziyareti sırasında Çetinsaya’ya Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.