banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Yine GAP Hava Limanı Yine Yolcular Mağdur



Sık sık hava koşulları nedeniyle uçak iniş ve kalkışlarında problemler yaşayan Şanlıurfa GAP Havalimanında bu kez ısıtma sistemi sıkıntıya neden oldu. Klimaların çalışmadığı havalimanında ihrama giren umre yolcuları donma tehlikesi yaşadı.
UÇAK 1 SAAT RÖTAR YAPINCA YOLCULAR DONMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Şanlıurfa’da umre vazifesini yerine getirmek için Şanlıurfa GAP Havalimanında bekleyen yolcular arasında bulunan Şanlıurfa Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı ve olay gazetesi imtiyaz sahibi Celal Çiftçi, sosyal medya hesabından bu duruma tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Bakan Fakıbaba’yı ve Şanlıurfa’da bulunan AK Parti Genel Başkan yardımcısı Erol Kaya’yı etiketleyerek paylaşımda bulunan Celal Çiftçi şunları söyledi: “Şanlıurfa’dan umreye gidecek yolcular ihramlı bir şekilde salonda bekliyor. Sorun bu değil, asıl sorun klimaların çalışmaması. üstelik  uçak 1 buçuk saatte rötar yaptı. Şifayı kapmazsak iyidir”
En küçük bir olumsuz hava şartlarında bile uçakların zor indiği Şanlıurfa GAP havalarındaki bu sorunların bir an önce çözülmesi için herkesin üzerine düşeni yapması için Şanlıurfalılar beklenti içerisinde bakalım bu sorun ne zaman çözülecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.