banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

Yılın Öğretmenine Teşekkür Belgesi



24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Kutlama Kurulunca ilimizi temsilen, mesleğinde fark yaratan öğretmen olarak seçilen ve Şanlıurfa’yı Ankara’ da başarılı bir şekilde temsil eden Merkez Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Teknolojisi Öğretmeni Murat Ülgen’e Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen Teşekkür Belgesini törenle İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci verdi.

Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Teknolojisi Öğretmeni Murat Ülken’ e teşekkür ederek, çalışmalarının tüm öğretmenlere örnek olmasını ve başarılarının devam etmesini diledi. Merkez Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Teknolojisi Öğretmeni Murat Ülken; 81 ilden seçilen yılın öğretmenleri ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen programa katıldı. Şanlıurfa’ da yılın öğretmeni seçilen Murat Ülken Şanlıurfa’yı temsilen Ankara’da Cumhurbaşkanlığı köşkünde ağırlandı. Törende Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül'den ödülünü alan Ülken yaptığı etkinlikler ile Şanlıurfa’ da dikkat çekiyor.

Teşekkür Belgesi törenine Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Yıldırım, Merkez Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Demirok eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.