banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Yeter Tuncay; Eğitime katkı olacak kermes hayırlı olsun
Açılışa AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, Yeter Tuncay, Emin Demirkol, M. Uryan Arusoğlu, İl Yönetiminden Nusret Urmak ve Tuba Pişkin İnan katıldı. Kermesle ilgili olarak İlk Öncüler Derneğinin ziyaretine icabet ettiklerini ifade eden AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yeter Tuncay; “Dernek yöneticileri dün bizi ziyaret ederek kermese davet ettiler. Bizde eğitime katkı olacak olan bu kermesin açılışına katıldık. Şanlıurfa’nın önemle üzerinde durması gereken konusu eğitimdir. İlk Öncüler Derneğinin eğitime katkı için gerçekleştirdikleri kermesin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.



Turistik Otobüs Durağı arkasında kermes açılışına AK Parti İl Yönetimin katılmasından dolayı çok memnun olduklarını vurgulayan İlk Öncüler Eğitim Kültür Sosyal Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Perihan Taylı; “Derneğimizin hazırlamış olduğu bir hayır çarşısıdır. 5 gün sürecek olan bir kermesimiz sonunda öğrencilerimize burs ve destek olacak. Burada bir şeyler satmaktan ziyade 2 yıllık yatılı bir eğitim projemiz var. Eğitim almak isteyen öğrencilerimiz ve eğitime katkı sunmak isteyen hayırseverlerimizi bekliyoruz. Başta AK Parti İl Yönetimi olmak üzere katkıları olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Kermesin 14-18 Mart tarihleri arasında Turistik Otobüs Durağı arkasında ve Kapalı Spor Salonu önünde sergileneceği belirtildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.