banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Yeşilay’dan gençler için ilahi konseri



Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ‘Gençler eğleniyor, Ebeveynler bilgileniyor’ projesi kapsamında gençler için ilahi konseri düzenledi. Balıklıgöl meydanında düzenlenen konserde, Grup Hidayet ilahiler seslendirdi.

Konserle ilgili bilgi veren Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, "Gençlere sahip çıkmalıyız, çünkü onlar bizim birer parçamız" diyerek gençlerin önemine dikkat çekti.

Gençler konusunda herkese büyük görevler düştüğünü ifade eden Çelik, "Türkiye Yeşilay Cemiyeti 95 yıldır yanlış alışkanlıklarla mücadele verip bu anlamda toplumu, gençleri, aileleri, yetkilileri bilgilendirme çalışmaları yapmaktadır. Biz de Urfa olarak Yeşilay Cemiyetinin 3 yıldır temsilciliğini yürüttük ve bir yıldır şube olduk. Şu anda ilimizde çok ciddi projelere imza atıyoruz, bu çalışmamızda onlardan bir tanesidir." dedi.

‘Gençler eğleniyor, Ebeveynler bilgileniyor’ projesi kapsamında 14 park, 3 meydan ve bir sokağı kullanarak gençlere ve büyüklere kötü alışkanlıklar hakkında mesajlar vermeye çalıştıklarını belirten Çelik, şunları söyledi: "Bizim için gençler çok önemlidir, gençler sahiplenilmediği zaman başıboşluğa, yanlış ortamlara ve yanlış alışkanlıklara yönelir. Bundan dolayı hepimize büyük görevler düşüyor. Anneler, babalar, bacılar, kardeşler, yöneticiler ve basın, kısacası bu konuda hepimiz sorumluyuz. Ülkemizin gençleri yanlışa gitmeyecek, ülkemizin gençlerinin başıboş olmasına müsaade etmeyeceğiz, gençler bizim bir parçamızdır.”   (Hüseyin Sürmeli - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.