banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Yerli Mal Haftasını çiğ köfteyle kutladılar

 Şair Abdi İ.Ö.O. 5/E sınıfı öğrencileri yerli malı haftasını çiğ köfteyle kutladı. 

Sekiz yıldır bu okulda görev yapan Ressam Muharrem Çelik öğrencileriyle yerli malı haftasını çiğ köfteyle yaparak kutladı.

Geçtiğimiz hafta tüm Türkiye’de kutlanan yerli malı haftası Ş. Urfa Şair Abdi İlköğretim Okulu’nda da kutlandı. Yerel yemeğin vazgeçilmez yemeklerinden olan çiğ köfte bu defa sınıf ortamında öğrencilerin lezzetini korudu. Öğrencilerin ısrarı üzerine programa dahil ettiğini söyleyen Ressam Muharrem Çelik ‘’Amacım yerli malı olan ürünleri tanıtmaktı. Bu anlamda öğrencilerimin isteklerini kırmadım.’’ 5/E sınıfı programına katılan okul müdürü Bekir Avur ise çiğ köftenin çok lezzetli olduğunu ve bunu hazırlayan velilere teşekkür etti. Yerli malı ile ilgili öğrencilere çeşitli sorular soran okul müdürü bu programı niçin yaptıklarını yerli malı deyince akıllara ne geldiği gibi sorular sordu. Öğrencilerin çok hoş vakit geçirdikleri çiğ köfteli kutlama programı türkü ve şarkılar eşliğinde sürdü. Öğrenciler bu programın yapılma imkanı verdiğinden dolayı öğretmenleri ve okul müdürüne teşekkür ettiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.