banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Yazar Seven Bozduman Umre’ye gitti
Umre yolculuğuna çıkacak olmanın heyecanı gözlerinden okunan Bozduman’ı akrabaları, sevenleri ve eski yeni mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Birecik’ten karayoluyla Adana’ya oradan da havayoluyla kutsal topraklara uçacak olan Bozduman otobüsün hareketinden önce şunları söyledi; “Kutsal topraklara gidecek olmanın sevinç ve heyecanını rabbim ümmeti Muhammed’e yaşatsın inşallah. Zahmet edip bizi uğurlamaya gelen gelemeyen görüştüğümüz veya unutarak görüşemediğimiz dostlarımız haklarını bize helal etsinler” dedi.

 

Yolcuları Adana’ya götürecek otobüsün gelmesiyle sevinç gözyaşları içersinden gelenlerle vedalaşıp Seven Bozduman ve beraberindekiler kutsal topraklar varacak olmanın mutluluğuyla otobüsle Birecik’ ten yola çıktılar.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.