banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Yaşamın Bedeli Resim Sergisi

Mavi MarmaraYaşamın Bedeli” Resim Sergisi Gelirleri Şehit Ailelerine

 

27 Mayıs 2011 Cuma günü saat 17.00’de Mavi Marmara Gemisi anısına açılacak olan Resim Sergisinin gelirleri şehit ailelerine verilecek. Balıklı göl Rızvaniye Camiinde açılacak olan sergiye binlerce kişi davet edildi.

“Yaşamın Bedeli” adı verilen sergiye İHH Genel merkez yönetim kurulundan Yavuz DEDE genel başkan Bülent yıldırım adına katılacak.

Ressam Muharrem Çelik, Ressam İlyas Gül, Ressam Hüseyin Akbulut tarafından hazırlanan serginin katalogu da basıldı. Sergi katalogu tüm valilere, güzel sanatlar lisesi müdürlerine ve güzel sanatlar fakülte dekanlarına gönderilecek.

Sergi konusunda bir yazılı açılama yapan Ressam Muharrem Çelik, biz üç arkadaş gönüllü ve severek bu sergiyi hazırladık. Amacımız Siyonist İsrail’in halkımızın psikolojisi üzerine bırakılan etkiyi sanat yolu ile dünyaya göstermek ve duyurmaktır diyerek şunları ekledi. İsrail’in insanlık dışı tutumunu değiştirmek insanların özgürce yaşamasına sanatla katkıda bulunmak istiyoruz dedi. Cuma günü açılacak olan sergiye tüm halkımızın davetli olduğunu ve başta İHH olmak üzere sergiye katkıda bulunan herkese teşekkür ettiğini bildirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.