banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Yarışmanın birincisi belli oldu

 
Kanal Urfa tarafından başlatılan daha sonra halkın yarışmasına dönen "Anadolu'dan bir yıldız doğuyor" ses yarışmasının finali muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti. Yaklaşık 3 aydır devam eden ve birçok ünlü sanatçının konuk olarak katıldığı "Anadolu'dan bir yıldız doğuyor" ses yarışmasının finali tamamlandı.

100'ün üzerinde yarışmacının katıldığı yarışmada finale kalan İbrahim Göncü ile Harun Canbeyli, Belediye Kültür Salonu'nda gerçekleşen final gecesinde kıyasıya yarıştı.

Yarışmanın birincisi 4. Noter gözetiminde gelen SMS'ler ile belirlendi. Sıdıka Akbulut ve Ahmet Köse'nin sunduğu yarışmada, İbrahim Göncü birinci olurken, Harun Canbeyli ise ikinci oldu.
Final gecesine Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Torutoys Yönetim Kurulu Üyesi Halef Toru, Müstakil İşadamları Derneği (MÜSAİD) Şanlıurfa Şube Başkanı Haluk Akçal, Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Maustafa Yavuz, Şanlıurfa Vakfı Şanlıurfa Şubesi Başkanı Müslüm Sunay ile yarışmacıların yakınları ile sevenleri katıldı.
Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) Halk Oyunları ekibinin "Kımıl" ve "Kılıç kalkan" oyunu ile renk kattığı gecede, Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi ekibi de muhteşem bir performans sergiledi. Abdullah Balak, Bakır Karadağlı, Mustafa Taşçı ve sanatçı İbrahim Candan'ın jüri üyeliğini yaptığı final gecesinde her iki yarışmacıda performansları ile tam puan aldılar.
Yarışma sonunda birincinin açıklanması ile İbrahim Göncü'nün hayranları salonu adeta bayram yerine çevirdiler. Göncü'nün hayranlarından biri sahneye fırlayarak "Bir tek ceketim var oda sana feda olsun" diyerek ceketini verdi.
Gecede Anadolu'dan bir yıldız doğuyor yarışmasında finale kalanlara, jüri üyelerine, yarışmaya katılıp elenenlere, yarışmada emeği geçenlere, konuk sanatçı olarak katılanlar ile yarışmanın gerçekleşmesinde büyük destekleri olan sponsor firmalara plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.