banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Yapımı tamamlanan bin kişilik cami ibadete açıldı

Haliliye ilçesine bağlı Konuklu Mahallesinde ihtiyaca cevap vermediğinden 2013 Ağustos ayında yıkılan caminin yerine yapılan 2 katlı yaklaşık bin kişilik cami Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu ve Şanlıurfa il Müftüsü İhsan Açık’ın katılımıyla ibadete açıldı.

Hayırsever Abdurrahman Saçaklı tarafından bağışlanan 300 metrekarelik arsada yapılan 2 katlı bin kişilik camii bir yıl gibi kısa zamanda hayırsever Aziz Çayırcıoğluve Şanlıurfalıların destekleriyle ibadete hazır hale  getirildi.

Açılış imam Mehmet Kılıç’ın Kur'an Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Haliliye ilçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu ve Şanlıurfa il Müftüsü İhsan Açık kısa birer konuşma yaparak caminin açılışını yaptılar.

Daha sonra il Müftüsü Açık’ın cuma vaazı verdiği açılışa Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.