banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Yağlıboya Resim Sergisi

      Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce Belediye Sanat Galerisi’nde yer alan Resim Atölyesinde kurs gören kursiyerlerin eserlerinden oluşan “Yağlıboya Resim Sergisi” açıldı.

      Ressam Remzi Kara ve Mehmet İnci’nin gözetiminde açılan resim kurslarına katılarak kursu başarıyla tamamlayan 25 kursiyerin 60’a yakın eserinin sergilendiği sergiyi, Başkan Fakıbaba Gazeteci Yaşar Duru ve Naci İpek ile birlikte açtı.

     Eserleri hayranlıkla inceleyen Belediye Başkanı Fakıbaba ve beraberindekiler, kursiyerlerden eserler hakkında bilgi aldılar.

     İlk kez katıldıkları kursta böylesine güzel eserleri ortaya koyan kursiyerleri gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eden Fakıbaba, ressamlarla ve kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

    Serginin açılmasında emeği geçen Belediye Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe’ye ekibine ve Ressam Remzi Kara ile Mehmet İnci’ye teşekkür eden Başkan Fakıbaba, bu tür etkinliklere gereken desteğin sağlanacağını kaydetti.

   Sergi bir hafta boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.