banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Viranşehir’de fakir öğrenciler yararına kermes

Yöresel Ev yemekleri ve tatlı çeşitleri, ürünlerinin de satışa sunulduğu kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Viranşehir M.Fevzi Şihanlıoğlu Caddesi Sümerbank karşısındaki bir dükkânda düzenlenen kermesin açılışına, Viranşehir Derneği yönetim Kurulu başkanı Murat Karadaş, AK Parti ilçe başkanı Celalettin Sayan, Memur-Sen Viranşehir ilçe başkanı İbrahim Gelin, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Fakir ve yardıma muhtaç öğrenciler yararına açılan Kermeste, dernek üyeleri ve hayırsever vatandaş eşlerinin hazırladıkları yemek ve tatlı çeşitleri yer aldı. Kermes’e katılan vatandaşlardan Abdülkadir Karkar, yardıma muhtaç aileler yararına açılan kermese katkıda bulunmak için geldiklerini belirterek, hem yemeğimizi yiyip hem de fakir ve yetim öğrencilere bir nebzede olsa katkıda bulunduklarını söyledi. Kermesi düzenleyenlere teşekkür ettiğini sözlerine ekleyen Karkar, bütün halkın kermese destek vermesi gerektiğini kaydetti.

Viranşehir Derneği Murat Karadaş ise, dernek olarak fakir ve yardıma muhtaç öğrenciler yararına kerkes düzenlediklerini belirterek, Kermeste elde edilecek gelirin fakir ve yardıma muhtaç ailelere ve yetim öğrencilere verileceğini söyledi. Kermesin 5 gün açık kalacağını ifade eden Karadaş, kermese destek olan hayırsever vatandaşlara ve kermes’te kendilerini yalnız bırakmayan basına herkese teşekkür ettiğini kaydetti.

Haber-Foto: Mustafa Çapanak / www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.