banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Viranşehir Eğitim Gönüllüleri Derneğinden öğretmenler gecesi

Viranşehir Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından organize edilen gecede stand-up Ömer Pekin sahneye çıktı. Yaptığı konuşmalar ve hareketler ile salonu dolduran öğretmen ağırlıklı 500 kişiyi güldüren Pekin büyük bir ilgi ile karşılandı.

     Viranşehir Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İsmail İper eğitim sezonunun yaklaşıldığı bir dönemde Viranşehir’de görev yapan öğretmenlerin sezon yorgunluklarının giderilmesi içi böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Öğretmenlerin yıl içerisindeki streslerinin atılması için Ömer Pekin’i tercih etmelerinin de özel bir sebebinin olduğunu dile getiren İper Ömer Pekin’in güldürürken düşündüren ve kişilerin aileleri ve çocukları ile birlikte izleme ortamı bulduklarını dile getirdi. Başkan İper derneklerinin bu tür etkinleri düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

    Viranşehir’e daha önce de geldiğini söyleyen Perişan Fm ve Ankara Sanat Evi (anse) sanatçısı Ömer Pekin Viranşehir’i çok sevdiğini ve canlı bir izleyici kitlesi ile karşı karşıya kaldığını söyledi.      bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.