banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Viranşehir Eğitim Bir-Sen genel kurula gitti

 Viranşehir Eğitim Bir-Sen Şubesi genel kurula giderek yeni yönetimini belirledi. Kışla mahallesinde bulunan Öğretmenler evi toplantı salonunda yapılan genel kurula Eğitim Bir-Sen üyeleri katıldı.

Genel kurul öncesi Eğitim Bir-Sen Viranşehir Şubesi Başkanı Ahmet Bilen kısa bir konuşma yaptı. Bilen yaptığı konuşmada, “Yıllardır hakkın yanında doğrular için mücadele veriyoruz.  Biz başta sendika üyelerimizin olmak üzere hakların korunması ve iadesi noktasında yaptığımız çalışmaları herkes biliyor. Bundan sonra da aynı heyecan ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Yapılan konuşmadan sonra divan seçimine geçildi. Tek liste halinde yapılan seçimde eski Başkan Ahmet Bilen tekrar seçildi. Başkan Yardımcılıklarına ise Şehmuz Bayram ve Kasım Erdemli seçilirken İlyas Koyuncu, Satılmış Ensici İsmail Asar ve Sinan Edik yönetim kurulu asil üyeliğine seçildiler. (Sabri Acet-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.